MISTERSNACK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mistersnack. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 21:57 Eten was ondanks het pas na een uurtje kwam toch nog heel heet mijn complimenten aan MisterSnack
15 jun 2024 om 18:42 Heerlijke patat en snacks. Perfecte hoeveelheid saus. Wij hebben genoten.
2 jun 2024 om 21:49 Lekkere producten, goed warm.
31 mei 2024 om 22:04 Eten was koud
31 mei 2024 om 1:15 Het eten was echt lekker en kwam warm aan. De bezorgtijd staat aangegeven wanneer je de bestelling plaatst, en deze klopte precies.
26 mei 2024 om 20:11 Eten was prima maar dik een kwartier later dan aangegeven, beetje jammer om 75 minuten op frietjes te moeten wachten
23 mei 2024 om 20:18 Levering op de geschatte tijd, dus prima! Frietjes zagen er mooi uit en smaakten goed. Niet te vet. Snacks ook goed. Ook de aanpassing snack dmv notitie goed uitgevoerd. Dit was de 1e keer dat we daar besteld hebben maar gaan het zeker vaker doen!
12 mei 2024 om 14:35 Friet was vet maar wel goed te eten
12 mei 2024 om 9:12 Beste snackbar omgeving Lekkere friet goede snacks
28 apr 2024 om 20:16 Super geregeld.
25 apr 2024 om 21:29 Alles smaakte raar, oude olie misschien? Na een paar hapjes alles weggegooid. Ook waren ze het drinken vergeten en bij bellen waren ze al dicht.. geen goede ervaring dus.
18 apr 2024 om 9:42 Bezorgster was erg vriendelijk Ik had groot friet stoof Maar heel erg weinig stoofvlees voor een grore friet . Voor deze prijs had ik wel meer verwacht